вторник, 3 март 2015 г.

Eos вече и в България!

 Световоноизвестните балсами за устни Eos вече могат да се намерят и в България. Моите ги купих от магазина Debenhams в Bulgaria Mall. Като за първо запознанство си взех две балсамчета- с аромат на ванилия и мента, и с аромат на лимон. 


 Толкова хвалено и рекламирано, балсамчето обещава невиждана до сега мекота на устните ( eos- evolution of smooth) , но дали това наистина е така? Ето го и моето мнение по въпроса.

  Първо ще започна от опаковката- малка и нежна сфера, матова и не се изплъзва от пръстите, отваря се със завъртане на капачето. Това сладко яйчице в атрактивни цветове определено грабва вниманието. Много е сладко и женствено. Под капачето намираме самия балсам, който е с обикновена твърда консистенция и се разтапя при съприкосновение с устните. Ароматът, както обещава производителя, е на ванилия и мента, силничък , но не натрапчив и няма мирис на химия. Овлажнява добре и придава съвсем лек блясък. Изглажда устните и се разпределя равномерно, въпреки нестандартната опаковка. За мен обаче този продукт няма чудодейно действие. Също толкова доволна съм от други продукти с далеч по-ниска цена. 




 Най-общо казано плюсовете на дадения продукт са:
-привлекателна, интересна и удобна упаковка;
-овлажнява добре;
-придава лек блясък;
-има сладък вкус;
-не съдържа парабени;
-99% натурален (според информацията на опаковката);
-съдържа масло от ший, витамин Ц и Е;
-нанася се равномерно;
-икономичен е, изразходва се бавно;
-естетическо удоволствие от оформлението на продукта;
-някои от балсамчетата имат слънцезащитен фактор ( например това с аромат на лимон- SPF 15);

 Определено ми харесва и скоро ще се сдобия с още видове. Смятам да изпробвам и кремовете за ръце. Ползвам го с изключително удоволствие. :)

 Количество- 7гр.
 Цена в официалния сайт на Eos- $3.29. Разбира се, цената в България е далеч по-висока- около 15лв. Имаше и комплекти от 4 балсама на цена от 49лв.




0 коментара:

Публикуване на коментар